Line up Rock Impressions 2016 bijna rond met Anouk-tribute KaBOOM!

Bijna is de programmering van Rock Impressions 2016 rond. Bijna zijn alle twaalf tributes bekend die op 8 oktober tijdens Rock Impressions 2016 het podium van Neushoorn bestormen om de zaal vol boekers, programmeurs en enthousiaste rockliefhebbers een te laten zien wat ze in huis hebben!

Naast tributes van Status Quo, Metallica, Dire Straits, The Police, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, The Prodigy, British Rock, Johnny Cash en Eric Clapton, zullen ook alle Anouk-liefhebbens aan hun trekken komen met de nieuwste en veelbelovende Anouk-tribute KaBOOM!

KaBOOM! is een rockcoverband die is geformeerd rond één van de meest overtuigende rockzangeressen van Zuid-Holland, Liza van Rutte. In 2015 maakt KaBOOM! een zijstap; KaBOOM! goes Anouk. Liza’s performance en stem roepen vergelijking op met die van Anouk en KaBOOM! besluit een tribute te doen in de Paap in Den Haag, nota bene het podium waar Anouk is ontdekt. De reacties zijn lovend en KaBOOM! doet diverse grote optredens met haar Anouk Tribute. Met de passie, de ervaring en de performance die Liza en haar band met zich meebrengen, groeit KaBOOM! goes Anouk in korte tijd uit tot de meest indrukwekkende Anouk Tribute band van dit moment.

KaBOOM! goes Anouk gaat verder dan het plichtmatig spelen van de grootste hits van de Haagse zangeres. Door de opbouw te volgen van Anouk’s beste video registraties en die aan te vullen met nieuw hitmateriaal maakt KaBOOM! goes Anouk een unieke combinatie. De rush van een live optreden van Anouk met het prettige gevoel van herkenning. Goed voor een avond spetterend entertainment!

(foto: Rob Lamping)