Partners

Neushoorn

Neushoorn is een magische plek in het hart van Leeuwarden. Niet alleen voor een bruisende muziek-, dans- en filmcultuur, ook voor het ontwikkelen van talent. Het is een open centrum voor zaken en ontspanning. Met twee podia, café, oefen- en culturele productieruimtes, ruimtes voor workshops en beginnende ondernemers vindt iedereen uit de regio hier zijn of haar plek.

D'Drive

De MBO-opleiding voor de creatieve industrie!

TRigger Bookings

Rockagency voor de betere rock cover- en tributebands uit Nederland, België en Duitsland!

Erwin Jonkman Fotografie

Erwin is een van de meest opvallende concertfotografen van Nederland. Hij weet als geen ander de meest passionele momenten van een concert in beeld vast te leggen.

Live Cafe Scooters

Het gezelligste live muziekcafé van Leeuwarden en tevens buurman van poppodium Neushoorn. Voor de afterparty van Rock Impressions 2016 moet je natuurlijk in Scooters zijn!

Douwe Kool

Douwe Kool

Douwe Kool is een ware levensgenieter en multi-talent. Niet alleen is deze surfdude bekend als de opvallende frontman van rockband Rauzer; hij is eveneens tv-maker (podium TV), presentator (o.a. Internationale Miss-verkiezingen), acteur bij o.a. de Nederlandse serie "Achter Gesloten Deuren" en sidekick bij "Noardewyn" van Omrop Fryslân. Met zijn energieke, enthousiaste persoonlijkheid zal Douwe ook editie 2016 van Rock Impressions weer in goede banen leiden als presentator/gastheer.